Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "Vad människan sår, det skall hon också skörda"


ÖNSKAR MIG, ATT ALLA BESPOTTARE AV SANNINGENS ORD

och Sanningens budbärare, i vårt land,

också förmår spotta ner de domens

flygplan, som kommer över oss

med sina dödliga laster:


när vår blodsådd ger oss vår rättvisa

blodskörd: de konsekvenser vi

själva har beställt.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 94 gånger
Publicerad 2015-11-28 11:49



Bookmark and Share


    Lars Gullberg


Ligger det en kvinna i moderlivet ?
2015-11-28

    Sven-Erik Sköld
De Underjordiska, en del av dem som dödas i moderlivet, är också kvinnor. Mvh/S-E
2015-11-28

  Onomatoprofet VIP
Hoppas det kommer ett flygplan och tar dig härifrån snart

till de falska profeternas himmel
2015-11-28

    Lars Gullberg


Din stackare som föddes i denna för dej ondskefulla värld

Med dina ögon sedd
som ser på din omvärld på detta sätt

Du är ouppfostrad Sven

och oförskämd som behandlar dina medsystrar våra kvinnor så

skäms på dej
2015-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld