Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens värld

I nattens månsken syns enbart de upplysta delarna

I nattens skugga börjar hoppet gro

I nattens mörker syns inte dagens ljus

I nattens berusande vill jag stanna

Det är vackert och jag är stark




Övriga genrer av Fisck
Läst 478 gånger
Publicerad 2006-04-25 17:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fisck