Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känslan av att det är för bra för att vara sant! Heaven or hell! Varför valde han mig? Varför valde jag honom? Var finns haken?


Första och andra veckan - That´s amore!

Första veckan kunde jag knappt andas
knappt äta
knappt jobba
knappt tänka

Jag kunde bara le
bara längta
bara tråna
bara drömma

Andra veckan kunde jag börja fundera
börja grubbla
börja analysera
börja ifrågasätta

Jag kunde bara le
bara längta
bara tråna
bara drömma

Undrar hur nästa vecka blir?




Övriga genrer av Fisck
Läst 410 gånger
Publicerad 2006-05-16 19:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fisck