Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så liten mitt i allt det stora hela


Kontemplativ paus



Skriver tystnadens
lov en vindstilla natt
vid havet under
en stjärnbeströdd himmel får
hon äntligen andas ut




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-29 16:17



Bookmark and Share


  Evelyn Falk Möller VIP
Underbart vackert målar du med dina ord.

En sådan behöver vi alla emellanåt.
2015-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP