Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andas dig

 

Det är i beröringen

mellan hud och sinne

som magin mellan oss finns.

 

Så som när mina läppar

söker mjukt din hals,

känner värme och sälta.

 

Känner hjärtat

som ökar takten,

pulsen som stegrar sig.

 

Dina andetag

som skälver till, känslan

av lust som vi delar.

 

Så som jag känner

när jag drar in

din doft i mina lungor, 

 

vill jag alltid andas dig. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Katinka VIP
Läst 598 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2015-11-30 20:22



Bookmark and Share


  Tomas Karlsson VIP
Erotiskt och starkt! <3
2023-09-14

  Linda Olsson örn
Fantastisk!
2021-11-15

  Gin83
Väldigt fin
Berörande innerlig och vacker
Sensuell och kärleksfull
Dem fyra sista raderna är rent magiska och stannar kvar.. tänk att få dem orden yttrade till sig.

2021-06-25

  Tommi Wilhelmsson
Fin så fin
2017-07-18

  Ninananonia VIP
Vackert och underbart..
2016-05-08

  Linda CH VIP
En underbart vacker text!
2015-12-19

  Fredrik P. VIP

Bättre kärleksdikt läser jag sällan.
Närhet och ömhet i naturlig gestalt.
2015-12-15

  Magica VIP
Fint :)
2015-12-14

  Lars Hedlin
Gillas mycket!
2015-12-05

  Amari
Precis så vacker som texten är, kan kärleken vara, och är, när den är som bäst.
2015-12-04

  Mike
En fantastiskt fin text. Den fångar verkligen känslan och den innerliga upplevelsen när två människor som älskar varandra svävar i ett eget universum.
2015-12-03

  ULJO
Underbar text till kärleken
2015-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP