Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lobbyist Miljöfråga för en miljon?

http://stirileprotv.ro/stiri/international/la-paris-incepe-summit-ul-privind-incalzirea-globala-la-care-participa-si-romania-in-ajun-ecologistii-s-au-batut-cu-politia.html

 

Ja, jag förstår miljö

de fattiga ska bo i kyla

och den rika till solen.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-30 10:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP