Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gässen har en oplockad gås med oss



Kanadagässen
huttrar i kylan dunet
värmer oss frusna




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-12-02 14:25



Bookmark and Share


  Evelyn Falk Möller VIP
Så snyggt formulerat.

Överskriften är lika genial som versen.
2015-12-02

    ej medlem längre
De sista canadagässen satt imorse på åkern härhemma samman med svanar och åt vad som fanns kvar sedan vetet tröskats...
2015-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP