Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN SISTA TIDENS KRISTNA!

kommer alla att somna! har JESUS

sagt, men så kommer härolders,

väktare, som väcker dem och

alla vaknar! för att göra

sig i ordning: men

inte alla hinner..


Vem håller väktarna vakna?

Det gör Gud själv, som

sänt dem.

---

Upp. 19:7-9 "Låt oss glädjas och fröjda oss

och ge Honom äran: för tiden är inne för

Lammets bröllop och hans brud har gjort

sig i ordning,


åt henne har blivit givet, att klä sig i fint

linne, skinande och rent. Det fina linnet

är de heligas rättfärdighet".




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 80 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-12-03 10:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld