Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gränslös

Satellit något som förstås som
konstgjort eller naturlig kropp
som ligger i omloppsbana
kring en större kropp.


Solsystem kroppar bundna
av gravitationen till varandra


Värme, energiöverföring
som sker mellan två system


Kyss en beröring mellan två parter
vidrör varandra, huden, subjektet


Vintergatan en diameter av cirka hundratusen ljusår;
Känslor en diameter större än en
Evighet - något omätligt för den mänskliga kroppen




Fri vers (Fri form) av Oknytt
Läst 398 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-12-04 16:49



Bookmark and Share


  Robin V
Snyggt!
2015-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Oknytt
Oknytt