Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gå nu..

mitt hjärta tortyr mig
att du ligger i en annan famn
du som kom och började snacka om kärleken
ändå fick du äta upp dina ord for du saknar hjärta

jag hoppas all min hat och förbannelse når dig
bara för att du får se vad jag går igenom för dig
dag och natt, dör jag om och om igen men du ser ej
i mina kärleks ögon, din kärlek har inget mer värde

nu med ett hjärta av stål, påstår du så var det ödet
jag såg med egna ögonn, enkelt strök du över mitt namn
mitt liv och hela min värld, var din redskap i lekande stund
gå nu, du måste skynda mot nya solen som du en gång jämförde kärleken med




Övriga genrer (Översättning) av Endless Love MS
Läst 226 gånger
Publicerad 2015-12-05 01:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS