Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Utöver de andra då. Ett ordspråk med en egen mening. En aforism går också att slå upp.


En parafras





Man kan inte lära galna hundar skita.




Övriga genrer (Aforism) av lodjuret/seglare VIP
Läst 199 gånger
Publicerad 2015-12-06 12:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP