Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BARA ETT BROSPANN BORT

vi kan tala om att vara på väg

och om resvägen är lång eller kort

varje resa börjar med ett enda steg

och min resas mål är ett brospann bort

du kan skryta vitt och brett om paris

och om eskapader av en märklig sort

men mitt resmål är ett verkligt paradis

och det ligger bara ett brospann bort

visst har avstånden förkortats på vår jord

vi kan färdas med fantastisk hastighet

men min sista färd går fortare ändå

fast mitt mål finns bortom denna vår planet

det finns folk som reser hela jorden runt

det finns andra som förskansar sig i fort

jag har funnit något heligt, sant och sunt

och det ligger bara ett brospann bort

 

 

LARZ GUSTAFSSON   6/12 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-12-06 14:07



Bookmark and Share


    Annika J
En genial titel på en fin dikt!
2015-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP