Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vår hemlighet

Alla bär vi på en hemlighet,
något som är bara vårt.

Alla har något att dölja,
att berätta det är så svårt.




Bunden vers (Rim) av Xoder
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-12-07 01:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin och tänkvärd.
Mvh annokas
2015-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Xoder