Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt henne

Låt henne få ditt skratt
ge henne din ömhet
den du ville visa men hon aldrig fick se

Ge henne dina famntag mot hennes varma hud
Sjung henne din sång om vindsuckarnas och vågornas rus
Förled hennes mun med ärlighet in i din djupa kyss
Öppna alla dörrars lås som var här nyss

Glöm din svaghet där allt försvinner
Vidga ditt ögonblick för alla minnen
Lyft dess sten från bröstets rem
Låt ingen blindhet äga hjärtats hem

Våga livet för allt du är värd
Äg din morgondag med ömhet ni förstår
Var den som visar henne att du stannar och inte går
Var den som vakar vid en solfylld bädd 
med kärlek utan sår

Gå fram ett steg mot en given plats i ett paradis

Låt hennes hud veta att den blivit rörd av ljuvlighet

en flammande gryning av evighet, där fingrar fått leka 
lätt och tungt, där hjärtats mun fått slå sina slag

allt för ännu en dag.




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-05-15 12:48



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Vackert att låta henne...
2016-05-20

  Tabac VIP
"Äg din morgondag..."
Tar jag med mig som ett mantra.
2016-05-16

  Lars Thun (tid. lapema)
Vacker text. Inspirerade mig att skriva "Och jag lät henne"
2016-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP