Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du får mig

Du får mig att skratta
Du får mig att längta
Du får mig att gråta
Du får mig att se grönt
Du får mig att glädjas
Du får mig att sakna
Du får mig att andas
Du får mig att fnittra
Du får mig att sjunga
Du får mig att skriva
Du får mig att radera
Du får mig förundrad
Du gör mig fri
Du gör mig levande
Du gör mig stum
Du gör mig fången
Du gör mig arg
Du gör mig irriterad
Då gör mig sårad
Du gör mig tyst
Du gör mig kåt
Du gör mig lysande
Du gör mig allt
...du gör mig.

// Ditt Elände




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 342 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-07-14 08:37



Bookmark and Share


  Zandor
ta väl om hand...
2016-08-08

  Larz Gustafsson VIP
"You make me", som Nick Lowe sjöng.
2016-07-14

  Peter Stjerngrim VIP
Låter som ett synnerligen lockande
Elände att få ha i sitt liv ...
2016-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP