Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnad är den största sorgen

Jag saknar dig bara,

när jag andas. 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 663 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2016-05-23 21:37



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Lite text med stort innehåll!
Bra förmedlat om sorg och saknad.
2016-05-24

  ULJO
Saknaden efter någon kan inte sägas bättre än så.
2016-05-24

  Dick Ainranher
https://www.youtube.com/watch?v=oDHUDYF-SZk

Några tankar kring det?

2016-05-24

  Rise Little One
Mitt i prick!
2016-05-24

    ej medlem längre
årets bokmärke +
2016-05-23

  Titti Rydberg VIP
Tänk att så få rd kan beskriva min
dag, natt, och varje sekund
Glimrande!!!
2016-05-23

  KYREUS of Sweden
Loaded
2016-05-23

    ej medlem längre
Ja fy fan. Tack!
2016-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP