Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
07.12.2015 Måndag.


Sotdöden

Demonerna väcker mig och driver ut mig
till en planlös promenad. Irrande.
Mörkret lindar sig om min hals. Kvävande.

Röster i tomheten förskräcker min fantasi. Oro.
Döden vill göra sig känd i min krets. Fasa.

Vad finns kvar? En klump av olust tränger sig fram
i folkvimlet, och knackar på min bröstkorg.
Medicinerna spritter i benen. Ångest.

Vårdapparaten ligger i ryckningar
bland glassplittret efter rånet. Rådlös.
Framtiden är döende igen. Bittra tårar.

Enda stödet mot självmord är Mind
och stavas https://mind.se/
Det hjälper alltid om så bara det är en som hör en.




Fri vers av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 460 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-12-07 21:56



Bookmark and Share


    99knivesinside
Deras telefonlinje för stöd vid självmordstankar kom till min kännedom idag.
2015-12-09

    ej medlem längre
När någon ser eller hör oss är vi räddade för en nanosekund.
2015-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP