Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i morse klockan sex


som lucia


månen och venus
dimomslutna, stiger fram
som en lucia
med tärna, och snart hör jag
blå toner från himlens kör




Bunden vers (Tanka) av Eva Helene VIP
Läst 396 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-12-08 09:00



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Vilken vacker uppenbarelse!
2015-12-12

  ULJO
Strålande
2015-12-10

  Lars Hedlin
En mycket fin text!
2015-12-09

  anits VIP
Ett fint ögonblick i morgonstunden
att minnas!
2015-12-08

  Bo Himmelsbåge
Mycket vackert o poetiskt skaldat;
en Universell Lucia, bland stjärnor o planeter...!
Ska läsa denna vid Lucia!

2015-12-08

  ResenärGenomLivet VIP
Ett fint ögonblick att minnas...
2015-12-08

    Dan Myrbeck
Bra skildrat.
2015-12-08

  Anya VIP
Vackert om den lilla människan i universum. Finns en lyckoton i texten som tilltalar.
2015-12-08

  Monika A Mirsch VIP
Rymdens musik i stilfull tanka!
2015-12-08

  Chawa VIP
Åh så vackert fångat ögonblick! Ljusbärande och hoppfullt!
2015-12-08

    ej medlem längre
Fint skaldat!
2015-12-08

  Marita Ohlquist VIP
Fin start på dagen!
Bra förmedlat.
2015-12-08

  Respons VIP
En vacker metafor
2015-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP