Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FALSKT PERSONSKYDD I FÖRTÄKT PERSONFÖRFÖLJELSE

Falskt personskydd  i  förtäkt  personförföljelse,
visar på vad  den  ondskefulla fantasin  kan  vara
kapabel till  att  initiera, där  orsaken  till  person-
skydd är arrangerat  för  att  legitimera  skyddets
förekomst  vilket  misstänkliggör offret som själv
ansvarig   för  skyddsbehov, oförskyllt  ovetandes.
Detta kriminalpsykologiska moment 22 liknande
drama gör sig  väl  som  utmärkt i en psykologisk
deckarstory  med  realistisk  verkan  där  stalking
dragen till sin spets, kryddad  med  alla  de intrig-
ers ingredienser vilka ingår i det mänskliga livets
draman,där allt och alla ljuger för  sina  existenti-
ellt personliga behov vilka oftast är dolda.
-




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-12-08 15:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP