Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att man kan sakna något man verkligen avskytt


Hemlängtan

Stora torg upplyst av julgranens alla lampor.
Lysande stjärnor hängandes
mellan de olika butikerna.

Europa och tjuren tömd på vatten.
Isrinken som dykt upp bredvid kiosken igen.

Alla de bekanta intrycken.
Allt det jag en gång avskytt.




Fri vers av Mazy
Läst 144 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-12-08 17:26



Bookmark and Share


  Robin V
Väldigt bra! Känner igen mig mycket i det du vill förmedla. Snyggt skrivet!
2015-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Mazy
Mazy