Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur många gånger

Hur många gånger skall du sluta nu
Hur många gånger skall jag börja om liksom du
Hur många gånger är vi ett jag ett fallet hus
Stjärnor som brunnit fullt i nattens rus

Hur många gånger skall du vara lycksalig om
En hallelujabejublad drömfylld dröm liksom dom
Hur många gånger famlar vi finner vi allt som är bra
Finner vi allt vi är i varann
Sågar vågar du verkligen ner min stam

Brinner växer lättar jag svulten ätbar ärbar
Finner du jag i ett träd naturklar
Vi rutar chock schack över alla golv
Hoppar barfota svart till vitt fyllt glas till klockan tolv

Hur många gånger skall vi föröda ett vårt hjärta fött
Hur många gånger skall vi finna gnistan varje timma om
Hur många gånger skall det vara längre än allt

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-02-03 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP