Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara innan

Möt mig
någonstans i livet!

Det spelar ingen roll när,
bara innan våra sista andetag.

Det finns frågor,
som ej har fått något svar ...

svar som bara Du kan ge.

Jag vill kunna somna i ro.




Fri vers av Lena K Nilsson VIP
Läst 592 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2015-12-09 16:24



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Vemodigt. Fullt av undran. Läsaren kan ju själv föreställa sig vem "du" är... Kanske Gud, eller en mor, som övergivit sitt barn...
2021-06-14

  Nils-Robert
Vilken fin dikt. Stilla rytm i ord och mening.
2016-10-17

  ULJO
Otroligt fint skrivet
2015-12-16

  louisegirl
Så innerligt fint
2015-12-11

  Kjell Åhsberg
Fint djup och en ärlig önskan.
2015-12-10

  Ljusletaren
Bokmärkt och klart för detta tilltalade mig så mycket :-)
Ha en bra dag fina vän/kram
2015-12-10

  Gisela Nordell
så skönt djup denna text är, svirrar till i hjärtat när jag läser den och fylls av liv.
Grattis till en sån fullträff.
2015-12-09

  jimmy welleby
Vem denna nu är? Lämnar en skön frågande känsla efter sista raden...
2015-12-09

  KYREUS of Sweden
Försoning.....
2015-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP