Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KISELSTENAR

alla kiselstenar är borta

och bron över floden är sprängd

det hela är helt i sin ordning

ingen orsak att känna sig trängd

minns lots hustru, du irrande sinne

 - denna tragiska ofruktbarhet -

när du omhuldar minne på minne

och när luckorna fylls med förtret

 

LARZ GUSTAFSSON 10/12 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 121 gånger
Publicerad 2015-12-10 14:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP