Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ef. 2:8-9 "Ty av nåden är ni frälsta genom tron, och inte av er själva, Guds gåva är det, inte av gärningar, för att ingen skall berömma sig".


FRÄLSNINGENS GÅVA

är Guds gåva till alla Människor

över hela jorden! Att ta emot

den, eller att tacka nej

till den, är våra,

Människans,

eget val:


men Gud har gett

den till oss

alla:


VALET ÄR VÅRT, ATT TA EMOT DEN -

VILKET GUD VILL - ELLER

LÅTA BLI.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 55 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-12-10 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld