Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Guds Ord: "Guds ögon ser över hela jorden, för att se efter om det finns någon förståndig som söker Honom".


ATT HÅNA DEN SOM KOMMER FÖR ATT RÄDDA DIG

när du håller på att drunkna, är

mer än dumt; det vittnar,


att du inte förstår

din situation.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 92 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-12-10 21:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld