Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Guds Ord: "Den som har Sonen, den har livet. Den som inte har Sonen, har inte livet".


JESUS ÄR LIVETS BRÖD

säger Han själv: "Den som äter

det brödet skall leva - med

Gud - till evig tid".


Den som förkastar det, förkastar

livet, som Gud erbjudit oss,

alla Människor!


Äta brödet betyder

att ta emot

Honom.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 83 gånger
Publicerad 2016-01-10 17:09



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
Inte bakat på pågens va ?
2016-01-10

    Sven-Erik Sköld
JESUS: "Jag är livets bröd. Den som äter av det brödet, skall leva till evig tid".
2016-01-10

    Lars Gullberg
Mörkt bröd eller ljust ?

knäcke eller tunnbröd ? kanske fralla..

själv föredrar jag en hälsofralla med tomat gurka och sallad med skinka på
2016-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld