Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jer. 13:12 "Säg därför till dem detta ord: Så säger HERREN, Israels Gud: Alla vinkärl är till för att fyllas med vin".


MÄNNISKAN ÄR SKAPAD ATT VARA FYLLD AV GUD

av Guds Ande, är hon inte det, fylld av Gud,

förblir hon tom! Ett tomrum


hon försöker fylla med allt

möjligt annat.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 117 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-12-11 10:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld