Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ALLIANSFRIHET

hallå mitt i vardagsgäventyret!

hej hå i det dagliga bestyret

hej medborgare, som delar syret

hej polaren och tillika pyret

är detta en tid att celebrera?

jag anser att vi bör protestera

när washington vill parasitera

på riket vi lever i - med flera

vad hände med alliansfriheten?

säg, dog den med solidariteten?

ska vi alliera oss med pakten

som vill pracka på oss övermakten?

det verkar som sverige tappat takten

nej, snarare avsiktligt förlagt den

 

 

LARZ GUSTAFSSON  11/12 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 171 gånger
Publicerad 2015-12-11 14:52



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Kommer att publiceras i nästa nr. av SKP:s tidning RiktPunkt.
2015-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP