Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
egen bild


Klimatknas

 

Tio plus och sol

vintern har gett upp, klev ur

startblocket idag




Bunden vers (Haiku) av Eva Helene VIP
Läst 535 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-12-11 15:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin haiku tillika bild!

Tyvärr blir det nog ännu värre 1½ grader kommer förmodligen inte att klaras snarare
3 - 4 grader. Mänskligheten är inte beredd att göra avkall på all modern teknisk utrustning samt nöjesresor med flyg med mera.
2015-12-20

  Lars Hedlin
Ska bli upp till 12 plus nu i helgen ;)
2015-12-16

  Larz Gustafsson VIP
Bore är nazist.
2015-12-14

  Linda CH VIP
Härlig haiku med glimten i ögat men med ett stort allvar bakom.
2015-12-12

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, vi får väl se...vintern kanske bara luras...härlig bild...
2015-12-12

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja hur ska
detta sluta...
För oss...
Känns som
irrbloss...
På radion talade
de om vinter, här
om da´n... Då
gick jag sommar-
klädd... För klimat
som vänt totalt kan
man ju bli rädd...
Luften med allt
farligt ännu
mer utspädd...


2015-12-12

  Monika A Mirsch VIP
Detta kan väl inte få fortsätta - och en fin haiku blev det. Kung Bore bör uppdateras - NU!
2015-12-12

  anits VIP
Så fint skaldat och en underbar bild till din fina haiku!
2015-12-11

  Palett
Underbart finstämd bild till din fina haiku !
2015-12-11

  Marita Ohlquist VIP
Visst känns det lite konstigt!
Otroligt vacker bild.
2015-12-11

  Larz Gustafsson VIP
Just det. Bore-dom.
2015-12-11

    Dan Myrbeck
Ja, kung Bore borde abdikera!
2015-12-11

  Bo Himmelsbåge
Fantastiskt fin bild!

Träffande o tänkvärd haiku!
Visst är det skönt med en mild vinter,
men klimatknas blir lätt klimatkrasch!
Om isarna vid polerna smälter helt,
stiger havsnivån med 5 - 6 meter!
Då blir det sjöstövlar på, eller att bygga en ark, vid lågt liggande marker, som stora dela här av Skåne.
Ett skrämmande perspektiv!
2015-12-11

  Chawa VIP
Ja upp och ner är det... såg till och med en v-formation av ljudligt skriande gäss idag... Tjusig haiku och tillika bild med otroligt vackra blå-rosa-gröna färger!
2015-12-11

  Larz Gustafsson VIP
Jeremia 5:24-25
2015-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP