Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BANANASPLITTER

i det splittrade sinnet råder

aldrig någon vapenvila

vid det splittrade sinnet låder

det groteska och det subtila

vid den krossade spegelns yta

ses en lejonunge kvida

han som gärna ville ryta

är allergisk mot att lida

törnetaggen sargar tassen

i en kavalkad av bilder

där hon svidat sig i stassen

som en poplåt av nick gilder

 

 

LARZ GUSTAFSSON  12/12 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 203 gånger
Publicerad 2015-12-12 14:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP