Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KLOAKCIRKUS

under en av mina

introverta excesser

kommer jag fram till:

 

jag chockerar mig själv

med förskräckande mod

ett beroende som

är som knark i mitt blod

 

klarsyntheten drabbar

som en blixt från klar himmel

kaos permanentat

 

det är trasornas vrål

utan meningsfullt mål

det är skadornas svar

på vad gladorna bar

 

under en av mina

avskyvärda processer

ser jag det tydligt:

 

 

köttets åker är djup

som ett fasansfullt stup

 

under resorna i det

urbana infernot

slås jag av tankar

som är sprungna ur död

som är stungna av nöd

det är sådd, det är skörd

det är lätt att bli störd

 

 

LARZ GUSTAFSSON 12/12 2015

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 223 gånger
Publicerad 2015-12-12 15:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP