Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att en psyksjuk spelar frisk och en frisk psyksjuk inom psykiatrin har ingen preventiv inverkan på den sk vården eftersom rättspsykiatrin är det moderna koncentrationslägret.


DEN FALSKA PSYKPATIENTEN

Patienterna vände sig hellre till den nye patienten,än till vårdpersonalen med sina problem.Efter en vecka började vissa patienter uppvisa anmärkningsvärda förbättringar i sitt mående,vilket vårdpersonal noterat måste bero på den nye patienten,så de sammankallade till rådslag med den överordnade psykiatrikern om samtal med patienten som helt enkelt gjorde klart för dem att avslöja den psykiatriska vårdpersonalens inkompitens och den psykiatriska bluffen i stort,hon hadde dessförinnan tagit lektioner i skådespelarkonsten genom att umgås med människor i den sociala gemenskapen,vilket medför stora risker att bli psykiskt sjuk.

Hon dömdes för falskt föregivande av att ha varit psykiskt sjuk.

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-12-13 14:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP