Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I DE TROGNA LÄSARNAS SKARA

I de trogna läsarnas skara  kan man  finna

sådana som inte  publicerat  en  enda  rad,

utan som synes  helt  enkelt  endast  är 

intresserade av att följa  vissa  medlemmars

utveckling här,där det möjligtvis kan döljas vissa oslipade diamanter i textflödena samt talanger som inte ens är medvetna om sin begåvning,vilket i och för sig kan vara uppmuntrande och hedrande, för  skribenten

som det inte heller är omöjligt  att  någon

bokförläggare,lektör eller kulturjournalist 

har fått  upp ögonen  på  en och annan

medlem här,och någon plikt att själv  vara

produktiv föreligger inte enligt riktlinjerna.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-12-13 14:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP