Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Talevett

Det sägs att den som planterat ett träd
ej har levt förgäves
men det sägs intet om de som skövlar en hel regnskog.




Fri vers (Fri form) av Lindhultaren
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-12-13 19:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lindhultaren