Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trött

Trött
Trött på värdera
På analysera
Snirkla slalom
Taktik Medhårs
Vara till lags
Hålla igen
Vem att lita på

Trött
På det sociala spelet
Verklighetens teater
Där många vill ha huvudrollen
Vem älskar mig när jag
Drar ihop ridån
och sticker ut huvudet mellan å säger
Nu stänger teatern
Jag orkar inte mer




Fri vers av Mfredrik VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-12-14 21:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är bra att stänga teatern och börja om utan rollhäften. Din text tyder på att du är i utveckling.
2015-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP