Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Krossa Dalai Lama och hans lögnvälde!


YIN & YANG ÄR DJÄVULENS SPRÅK

vad det handlar om är Jesus eller satan

inga märkliga abstrakta symboler

vad det handlar om är: jag har lämnat gatan

blivit frigjord från min synd och från idoler

yin och yang är bara trams som vill bedra oss

bara nonsens avsänt utav djävulen

det är satan, ärkeskurken, som vill ta oss

från fördömelsen och till förtappelsen

 

 

LARZ GUSTAFSSON 15/12 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-12-15 14:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP