Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då höll jag andan...

Ibland känner jag
som om livet och jag
går glatt åt ett och samma håll
och jag, på allt det bästa har koll...
Och jag hinner tänka: - WOOOOOOOW
oh vilket under, och sen, ja det var då
verkligen trettio toppensköna sekunder...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-12-15 14:11



Bookmark and Share


  axveronika
Ja1 Så bra, just så
2015-12-16

  Lars Hedlin
Japp så kan de bli jue!
2015-12-16

  limerick
Härlig beskriving av en extra hög känsla av närvaro, av "flow".
2015-12-15

    Dan Myrbeck
Ja, underbart är kort!
2015-12-15

  Irene Åberg
Hej*Grattis vad Fin POESI*
Underbara*UNDER*
Ögonblicks*Sekunder*
Lyckliga*Stunder*Kram
2015-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt