Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Destruktiva famn

Famnen vaggar sakta till ro
Men ack, en bedövande fälla
Vaken med sömndrucken blick

Mjuka reden kantade av taggtråd
Från det trygga varma kan ingen fly
Det håller fast, så hårt.

Vaggvisan är en hymn till något okänt
Kvavt härinne nu
Natten kommer åter

Kärlekens linda kväver, kräver
Benen vågar inte bära
Vart skulle de springa?

Utanför krossas världen
När jag till sist vrider mig
Aj

Skärsår på fötter
Stapplar på skakiga ben
Bort till något kallt

Aldrig mera värme som kväljer
För all framtid fri
Lättar stilla från marken
Lättad, borta och aj




Övriga genrer av Linnéan Sigurdsson
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-12-16 11:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linnéan Sigurdsson
Linnéan Sigurdsson