Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att väga viktigheter är att vikta vägar

Tassa lätt mot drömmarna.
Trampa upp spår.
Syna tveksamhet i sömmarna.
Glömma gamla sår.

Förmå att triumfera.
Släppa loss alla krav.
Törs att be om mera!
Ut på öppna hav.




Fri vers (Fri form) av Linnéan Sigurdsson
Läst 445 gånger och applåderad av 11 personer
Utvald text
Publicerad 2015-07-23 23:24



Bookmark and Share


  axveronika
Härligt!
2015-11-02

  HelenaOd
Hoppfullt och gör en glad. Tack!
2015-11-02

  mollyp
Fin text
2015-11-01

  Yrre VIP
Så inspirerande dessa få rader är!
2015-11-01

  Björn Björkegren/Blue Bear
Fina rader!
2015-11-01

    ej medlem längre
Utvald av mig idag :)
2015-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Linnéan Sigurdsson
Linnéan Sigurdsson