Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sex


Ord ... ... ... ... ...



Kärlek

befrielse

saknad

stark

längtan

kärlek




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-12-16 23:10



Bookmark and Share


  Evelyn Falk Möller VIP
Egentligen är det bara fem ord...

Avsluta med Passion, så är jag helt med på tåget....
2015-12-17

  lodjuret/seglare VIP
Det var svårt att sova igår kväll. Av ren utmattning till slut. Sen tre helt olika drömmar. En av dem handlade faktiskt om kärlek. En om sex. Texten är som vanligt läsvärd och var du får allt ifrån.
2015-12-17

  StinaJ VIP
Många fina positiva ord, känns bra
2015-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP