Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

17 juni

Att minnas de våldsamma slagen av mitt hjärta innan
jag når din röst.
Att minnas de stunder av ångest när jag desperat lyssnar
efter tysta vibrationer.
Att minnas fingrar under Sara Stridsbergs stillsamt,
våldsamma textmassa.
Att minnas den galloperande dimman som sänker sig över
våra fölsamma, vacklande steg på vägen hem.

De samtal som vi haft, de samtal som vi inte har haft.
Jag minns stunder som vi ännu inte har haft; stunder
som vi inte kommer att ha.




Fri vers (Fri form) av aletheia
Läst 150 gånger
Publicerad 2015-12-17 00:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aletheia