Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fil. 2:15 "Så ni blir fria från synd och rena, Guds ostraffliga barn MITT BLAND ett ett vrångt och avogt släkte, där ni LYSER SOM HIMLALJUS i världen"


HIMLALJUS I VÄRLDEN!

Också om Du är en liten, obetydlig spegelbit

kan Du återspegla Herrens härlighet,

JESUS Kristus, här på jorden:

just där Du finns.


Det enda som krävs, är Ditt rena hjärta och

det blir rent, som Gud måste ha det,

för att Du skall kunna återspegla

Honom, Hans härlighet!


vid korset, genom Din

tro på Jesu blod:


Jesu död på

Golgata

kors.


För våra - mina och Dina - synder

och Dina och mina

sjukdomar.


Där - vid Golgata - tvättas

hjärtats spegel

ren.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 126 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-12-17 12:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld