Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är min första text på poeter.se. Var snälla, men jag är inte heller rädd för kritik! Tack för allt. Cleo


Variationer i F-dur

Stigarna inom dig vägrar fortfarande att dansa.
Solen vandrar hela dan, faller sedan ned.
Det jättelika vita dokumentet
närmar sig skolan för fjärrsång.
Allt verkade fungera som det skulle.

Glöm inte att skriva!
Allt är så förvirrande nuförtiden,
vad är grejen med all rörelse, aktivitet,
lågintensivt laddade nätter, åska som lapar horisont.
Klädkoden är casual, atmosfären avslappnad.
Klädsamma par stannar under uppfällda paraplyn.
Vädret rinner tyst genom skårorna i min dagbok.
Men vem spred ryktet om min snara hemkomst?

Förr i tiden, när de alltjämt försökte luska ut
hur man skrev de vackraste melodierna, trillade man
omkull på sängen och tuggade sedan på kudden.
”Det måste ha varit fruktansvärt!”
Jag önskar fortfarande att du kunde föreställa dig.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ingbritt "Cleo" Larsson
Läst 183 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-12-18 10:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingbritt "Cleo" Larsson

Senast publicerade
Annons
Variationer i F-dur
* Se alla