Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rälsar längs din hud

Du har försökt gömma dina ärr,
men i din iver glömde du såren
dom ligger öppna som rälsar längs din hud

inga smekningar, kan längre ta bort din smärta
inga ord kan längre stoppa dina ogråtna tårar
som dränker min själ,
medans jag håller dig hårt för att inte drunka

du har skrikit ut din tystnad alltför länge
din röst håller inte längre,
ens för viskningar om avsked

försöker hindra det blod som stått stilla så länge
från att flyta
ur de öppna sår, som en gång var din kropp.

men osagda ord har inget inflytande
på en kropp som misshandlats i tysthet
och osagda ord, har inget inflytande
på en själ som lämnat sin kropp att dö.




Fri vers av SuzieQ
Läst 494 gånger
Publicerad 2004-09-14 16:35



Bookmark and Share


  PPQ
det är sällan som man läser något som det här tack för att du lät oss läsa
2004-09-14
  > Nästa text
< Föregående

SuzieQ