Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Helt i extas. Vet inte vart jag ska börja.


Fullständigt euforisk

Full på vin och eufori
Till brädden fylld av extas

Bubblar och liksom väller över kanten
Skakar av glädje efter en lång längtan

Får lägga upp mina myrkrypande ben
För att nästan kunna sitta still

Aldrig har jag blivit så berörd
Hög som ett hus av euforisk längtan




Fri vers av Mazy
Läst 126 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-12-19 22:46



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
härliga euforiska känsla - fortsatt lycka!
2015-12-19

    ej medlem längre
låter onekligen... euforiskt. grattis :)
2015-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Mazy
Mazy