Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INTROVERT UPPENBARELSE

Knäppegöksdumskalleutseendetsfrågetecken-
huvudena på de som förstummats av en intro-
vert uppenbarelse av att allting  förhöll  sig  på
ett helt annorlunda vis än det i den vedertagna
uppfattningen gjorde sig allmänt gällande i för-
stone förenklade avhandling  av  slöa  intellekt
som ock av en neofobisk  rädsla  för  det  högre
medvetandets makter  åtföljdes  därestädes  av
en inre "big bang"
-




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-12-20 02:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP