Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
min bild på ängeln


Anne-Maries ängel


Jag fick en ängel
av Anne-Marie, en bekant
och vi kände inte varandra
speciellt väl, men på en julfest
för många år sedan sågs vi
och i garderoben
när vi hängde våra kläder där
tryckte hon en gåva i min hand.

- Den här är till dig Eva.

Jag såg förvånad på henne
men tog tacksamt emot gåvan.

Igår morse läste jag i tidningen
att cancern tagit Anne-Maries liv,
hon var alldeles för ung tänkte jag
men sen tittade jag på hennes gåva, ängeln
och då sjöng den så vackert för mig.




Fri vers av Eva Helene VIP
Läst 374 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-12-20 14:28



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Livets gåvor skänker tröst - tack för dina djupa tankar!
2016-01-01

  ResenärGenomLivet VIP
Ett fint minne att bevara, även om ni inte kände varann så väl...
2015-12-24

    Dan Myrbeck
Sorgsen men fin berättelse.
2015-12-21

  Bo Himmelsbåge
Vilket fint Julevangelium, om en vacker Änglagåva, som nu fortsätter att sjunga Tröst och Kärlek, när Anne-Marie själv är en uppstigen Ängel!
Tycker mycket om den söta Ängeln och dess vackra budskap!
2015-12-21

  Bibbi VIP
Underbar berättelse.
2015-12-21

  Lars Hedlin
berör djupt och starkt <3 kram
2015-12-21

  Chawa VIP
Blir djupt berörd av din fina lilla dikt. En tröstens ängel sjöng för dig om vänskapens, människokärlekens, trons och hoppets helande kraft... Tycker mycket om din ängel och text!
2015-12-20

    ej medlem längre
En mycket berörande dikt!
2015-12-20

  anits VIP
Berörande den gåvan är ett mycket värdefullt minne!
2015-12-20

    ej medlem längre
Den gåvan kommer säkert att vara ett värdefullt minne!
2015-12-20

  Anya VIP
Vilken fin hopknytning med träffen i garderoben, ängeln, döden....och sången.
2015-12-20

  Marita Ohlquist VIP
Berör mitt inre, blir lite blank i ögonen!
2015-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP