Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Guds Ord: "Den som har Sonen, den har livet. Den som inte har Guds Son, har inte heller livet". JESUS: "Jag är vägen, sanningen och livet. Ingen kommer till Fadern, utom genom mig".


MÄNNISKAN ÄR EVIG!

var hon skall tillbringa sin evighet,

i Himlen eller i Helvetet, avgörs

av hennes inställning till


JESUS KRISTUS,

Guds Son.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 105 gånger
Publicerad 2015-12-20 16:41



Bookmark and Share


    Lars Gullberg


människan är en organism
som kommer att dö ut inom si så där tusen år av naturliga skäl

och ingen i den yttre rymden kommer minnas oss eller bära med sej minnet efter oss

så lev så länge du kan käre Sven
2015-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld