Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrevs den 24/10-05 på en frukostrast.


Frost



Kylan kryper närmre
tar stryptag på löven
tills de ligger likstela
krasande under mina sulor

Som frostat glas
vackert,
men ger rysningar
av obehag
när naglarna
dras mot det.

Och viljan att vara fri
fängslar mig inom mig själv
att inte göra något alls




Fri vers av Mandsi
Läst 414 gånger
Publicerad 2006-04-26 17:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mandsi
Mandsi