Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vånda...



Jag är inte alls
svartsjuk bara rädd för att
bli övergiven




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-12-21 22:20



Bookmark and Share


  rondell
igenkännande
2015-12-22

  Evelyn Falk Möller VIP
Så mänskligt... <3
2015-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP